Kategorilista: Okategoriserade

Jul 01

Danton på väg bort

Den förre NHL-spelaren Mike Danton kan vara på väg att lämna sin polska klubb KH Sanok. Enligt säkra källor till bloggen ska Danton vara aktuell för spel i Ryssland, Vitryssland, Tyskland eller Österrike. Men det kan även bli en förlängning i Polen. Mike Danton spelade i dalaklubben IFK Ore 2011-2012 där han gjorde 41 poäng på 27 …

Fortsätt läsa »

Jun 24

Möllhagen till Åkers

Backen Niclas Möllhagen som var med och spelade upp Sundsvall i Hockeyallsvenskan är klar för Åker/ Strängnäs. 21-årige Ångeprodukten har 149 matcher i ettan på meritlistan.

Jun 05

Hellgren nära Arboga

Backen Alexander Hellgren är högaktuell för sin tidigare klubb IFK Arboga. Hellgren spelade i Arboga under U16 och J18 åren och är nu mycket nära att återvända.   Hellgren fick under sina två säsonger ihop 17 poäng på 72 matcher.

Jun 14

Årsmötesdags

Nu har det varit tyst här ett tag. Semester och jobb har varit i vägen. Nu är jag på plats i Arlanda för hockeyettans årsmöte. Drygt 50 pers och ca 30 klubbar är representerade. Själva årsmötet börjar 16.00. Före det blir det en del info från bland annat licensnämnden.

Apr 17

Varberg klara för syd

Som jag skrev tidigare var ett av de två alternativen att flytta Västervik och Vimmerby till vår serie. Nu blir det så. Varberg och HC Dalen kommer att spela i den södra serien.

Tidigare inlägg «

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.