«

»

Dec 30

En vinst och en förlust

Det blev torsk i premiären mot Grästorp med 3-1. Ett resultat som ingen BHF-are var särskild nöjd med. Men gårdagens femetta mot Kumla var riktigt skön och rättvis. Samtidigt gjorde Grästorp serien mer spännande genom att slå seriefavoriten Mariestad på bortais, även denna match vann Grästorp med 3-1.

 

BHF ligger nu på en andraplats i HockeyEttan Västra Vår, en poäng efter serieledande Kumla HC och en poäng före närmast jagande Lindlöven och Mariestad. Mariestad har dock en match mindre spelad då deras match i premiäromgången mot Forshaga sköts upp på grund av isproblem.

 

Nu på söndag är det dags för BHF att åka till Arboga. Ett Arboga som också vunnit en match (7-1 hemma mot Surahammar) och förlorat en match (6-4 borta mot Lindlöven).

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.