«

»

jan 26

FIF föll på Gotland

Falun föll på Gotland mot Visby/Roma med 4-3. FIF tog ledningen ibörjan av matchen genom mål av Anton Östman men innan den första perioden är slut har hemmlaget hunnit kvittera och ta ledningen. I den andra perioden gör Visby 3-1 innan Stefan Wennerström kan göra 3-2  nio sekunder innan den andra pausen. I den tredje perioden Mattias Forsberg 4-2 i spel fem mot fyra innan FIFs specielle målskytt Fredrik Näslund fastställer slutresultatet till 4-3.

För FIF väntar Huddinge borta på söndag så laget och den tillresta klacken har ledig kväll i Visby ikväll.

I fortsättningsserien spelar Borlänge en ytterst viktig match mot Surahammar på bortais. Vinnaren kopplar ett rejält grepp om playoffplatsen. Just nu leder Surahammar serien med sina 27 poäng. Borlänge har 25 poäng och vid seger går man om Surahammar med en poäng.

Hedemora som spelar för att undvika kval möter Valbo Hockey på hemmais. Valbo som ligger en poäng före HSK ligger på säker mark.

Ore tar emot Tierps HK på hemmais.

 

***********************

Hedemoramålvakten Oliver Eriksson vaktade ikväll kassen för Skedvi/Säter mot sin moderklubb Avesta BK. Det blev seger med 5-4 efter sudden death.

***********************

Mjölbygrabben Jakob Karlborg ansluter Thomas Josefssons Boro/Vetlanda. Karlborg som denna säsong har spelat i HF Mjölby/Black River Sharks kommer att bli en nyttig förstärkning för Boro. Karlborg har på 16 matcher för Sharks gjort 26 poäng.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.