«

»

Jan 28

En kvart till tisdag

Då är klockan 23.45 när jag börjar skriva detta inlägg. Det är måndag och ingen hockey alls på schemat. Igår vann Borlänge seriefinalen i division 1 vår med 5-0 borta mot Surahammars IF. Hedemora tog sig bort från kvalplatsen efter sin 3-0 seger hemma mot Valbo och Ore föll hemma mot Tierp med 7-3.

Falu IF föll tungt borta mot Huddinge IK med 6-4. FIF ligger just nu på sista plats i Allettan Mellan och har just nu sju poäng upp till en playoffplats.

 

*************************

IFK Arboga plockar in Dominik Michalica som fick lämna IFK Ore vid jul. Michalica värvades till Ore för att spela J20 men i och med spelarflykten i September så blev han helt plötsligt ordinarie i A-laget. På 21 matcher lyckades den 19-årige slovaken göra 1 mål och 1 assist.

Debuten för IFK Arboga blir på onsdag, borta mot Västervik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.