«

»

Jan 30

Talangfull back till Ore

20-årige backen Patrick Ratz ansluter IFK Ore. 176 centimeter långe och 71 kilo tunge rightaren Ratz som är Österrikare har denna säsong spelat för Villacher SVs juniorlag där han stått för 11 assists på 21 matcher.

Ifjol slutade Ratz fyra i backarnas poängliga i Österrikes J20-liga med sina 35 poäng på 27 matcher. Ratz är även bokförd för två matcher i Österrikes högstaliga med Villacher ifjol.

– Det är kille jag har blivit tipsad om. Han ska enligt mina källor vara stark defensiv men ändå ha en del att komma med offensivt. Alla papper blir klara imorgon och Patrick kan förhoppningsvis spela på fredag då vi möter Surahammar på hemmaplan, berättar tränare Patrik Samuelsson.

Utan att ha någon koll på Ratz så känns ändå detta som en oerhört intressant värvning. Vad gäller IFK Ore så gör J18-spelarna Viktor Pedersen (forward) och Robin Unger (back) sina A-lagsdebuter ikväll borta mot Hedemora SK.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.