«

»

Jan 31

Sandström till Fagersta

Faluns Rasmus Sandström avslutar säsongen i sin moderklubb Fagersta AIK som jagar en plats i kvalet till Division 1 C. 23-årigen som är brorson till föredetta NHL-proffset Tomas Sandström har gjort 36 poäng på 28 matcher för FIF. Faluns sportchef Markus Persson bekräftar övergången för bloggen.

– Det stämmer, Rasmus kommer att avsluta säsongen i Fagersta, säger Markus.

 

Fagersta ligger just på tredje plats i Division 2 A. En poäng före FAIK ligger idag Söderhamn/Ljusne som även de vill till kvalserien Division 1.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.