«

»

Feb 11

Sensationell comeback

IFK Ore kommer den närmaste tiden att testa Joel Persson-Krantz. 31-åringen är den äldsta av fem bröder Persson. Bröderna Jonathan och Johnas spelar redan i laget.  Johan Persson spelar nu i Mariestads BOIS men även han välkänd i Furudal då han spelade för IFK Ore säsongen 2010-2011. Yngste brodern John spelar i New York Islanders farmlag Bridgeport Sound Tigers.

Joel Persson slutade spela hockey 2002. Då spelade han i Mälarhöjden/Bredäng i Division 1 och har även förflutet i bland annat Botkyrka HC och Huddinge IK.  2009 gjorde Joel en kort comeback i Division 3-laget Tullinge TP.

– Joel kommer att komma hit och visa upp sig. Han är redo at kriga om en plats i laget, berättar Ores tränare Patrik Samuelsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.