«

»

mar 12

Sjöberg officiellt klar för BHF

För två veckor sedan hörde jag det första gången. Men nu är det officiellt att Borlänge Hockeys nye huvudtränare heter Christer Sjöberg. Christer som denna säsong har tränat BHFs J20-lag som just nu är inne i kvalspel för att hålla sig kvar i J20 Elit.

Christer har tidigare varit assisterande tränare i Falu IF åt Uffe Hall säsongen 2010-2011 och har efter det verkat i Borlänge juniorled. Christer är en social och trevlig person som brinner uppgiften. Innan han kan koncentrera sig på A-laget så väntar ytterligare tre kvalmatcher i J20-kvalet. Kvalets andra omgång är ikväll då Borlänge Hockey gästar IK Sätra/Oppala i Läkerol Arena.

Adam Källberg stannar i BHF som målvakts och assisterande tränare.

 

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.