«

»

jun 02

Lite söndagsrykten

I Borlänge har det varit tyst de senaste dagarna men det händer i de andra klubbarna är det lite på gång. Skedvi/Säter är på jakt efter Niklas Westling som brutit med Borlänge Hockey. 25-åringen själv gör ingen hemlighet av att storebror Henriks lag är ute efter honom.

– Ingenting är klart men det lutar åt att jag spelar där, bekräftar Niklas.

Hedemora har en tid letat efter en ersättare till Oliver Eriksson som lämnade klubben för Örebro Hockey. Nu sägs jämnårige Johannes Rohrmüller från IFK Ore vara högaktuell som Erikssons ersättare. Rohrmüller har de senaste två säsongerna spelat i J18 Elit för Ore och Falun. Den senaste säsongen fick han ihop en räddningsprocent på 89,5% på 28 matcher för Ore. I nedflyttningskvalet stannade han på fina 94,5 på 5 matcher.

– Jag har pratat med Hedemora om en roll som tredjemålvakt i A-laget. Tanken är då att stå J20-lagets matcher och finnas med som backup till Tetris och William i A-laget, säger Johannes.

 

Falu IF som det har varit tyst om media sägs vara nära att göra klart med forwarden Victor Enmalm från Visby/Roma. 24-årige Enmalm med 52 allsvenska matcher på meritlistan missade stora delar av den senaste säsongen på grund av skador. Han landade 13 poäng på 21 matcher. Säsongen innan gjorde han 21 poäng på 37 matcher för Gotlandsklubben.

Tidigare har Enmalm representerat Leksands IF, Hedemora SK, Mora IK och Skövde IK.

– Jag kan bekräfta att jag har haft pratat med Falun. Men ingenting är klart ännu , säger Victor.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.