«

»

jul 19

Backar till HSK

Backarna Sebastian Varjomaa och Kasper Gustavsson är klara för Hedemora SK. Sebastian kommer närmast från Fagersta men har rutin från spel i hockeyettan i Västervik och Lindlöven.

Kasper Gustavsson ansluter närmast från Skåre BK och har ett tryoutkontrakt. Under januari månad gjorde Kasper ett mycket lyckat gästspel i Motala där han under sina sju matcher var en av lagets viktigaste kuggar. Motala är en av klubbarna som dragit i talangen inför kommande säsong men nu får han alltså chansen att slå sig in i ettan.

2 pingar

  1. Hedermora värvar backduo | Toni Lappalainen

    […] Hockeybloggaren Mats Tjernström uppger idag att Hedemora gjort klart med två backar inför kommande säsong. Dels Sebastian Varjomaa, senast från Fagersta och Kasper Gustavsson från Skåre. Varjomaa spelade visserligen i Hockeytvåan förra säsongen men har erfarenhet från Hockeyettan i form spel hos Lindlöven och Västervik. Gustavsson har spelat juniorhockey fram till förra säsongen då han testade på spel i Hockeytvåan med Motala och där han dessutom imponernade. […]

  2. Hedemora förstärker försvaret | Hockeyettan

    […] Hedemora har gjort klart med backarna Sebastian Varjomaa och Kasper Gustavsson uppger bloggen matstjernstrom.se. […]

Kommentarer ej tillåtna.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.