«

»

mar 13

Nyckelspelare och nygammal back klara

Borlänge Hockey har gjort klart med Marcus Andersson som säsongen 2012-2013 som förstecenter. Det står även klart att backen Alexander Wadlund återvänder till BHF från rivalen Falu IF.

– Det stämmer, jag och Alexander (Wadlund) skrev på nu ikväll, berättar Marcus Andersson.

Marcus Andersson som gjorde 46 poäng denna säsong bildade en fruktad förstakedja med tvillingarna Nils och Lars Eriksson. Trion stod för 118 poäng

– Nästa säsong kommer vi troligen att ha ett lite yngre lag än i år. Det känns inspirerande att vara med på den nystarten, säger Mackan.

Alexander Wadlund återvänder alltså från Falu IF där han avslutade denna säsong. Säsong inledde Alex i Borlänge men via drygt två månader i Smedjebacken så blev han en välkommen förstärkning för FIF lagom till Allettan. Men nu har alltså Alex bestämt sig för att återvända till Borlänge Hockey där han har spelade mellan 2007-2012.

 

Tidigare i veckan och under förra veckan har ytterligare spelare gjort klart för Borlänge Hockey

Det är backarna Erik Persson, Mattias Wiklund, Johan Carlson och Viktor Öhman samt forwardstrion Henrik Persson, Linus Persson och denna säsongs lagkapten Daniel Eklund.

1 ping

  1. Byter mellan derbyrivalerna | Hockeyettan

    […] – Det stämmer, jag och Alexander (Wadlund) skrev på nu ikväll, berättar Marcus Andersson för Mats Tjernströms blogg. […]

Kommentarer ej tillåtna.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.